Vrtec ostaja zaprt (30. oktober 2020)

30. 10. 2020

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da po navodilih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport od ponedeljka, 2. 11. 2020, dalje VRTEC LAVRA (enota Murska Sobota in enota Tišina) ŠE VEDNO OSTAJA ZAPRT zaradi zajezitve širitve koronavirusa.

Od ponedeljka, 2. 11. 2020, dalje bo odprt SAMO DEŽURNI ODDELEK enote Murska Sobota, Gregorčičeva ulica 2 a, 9000 Murska Sobota, in to SAMO za NUJNE PRIMERE.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi nenujnih del …), drugi pa v navedenih poklicih, MORA ostati OTROK DOMA.

Da bomo DEŽURNI ODDELEK pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali, vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e-naslov direktor[at]vrtec-lavra.si in jozi.merlak[at]gmail.com do sobote, 31. 10. 2020 do 12.00. Brez potrdila/izjave delodajalca obeh staršev oz. vseh zakonitih skrbnikov otroka v vrtec NE bomo sprejeli. Prosim, da nas obvestite o prisotnosti vaših otrok vsi starši, ki to res nujno potrebujete, tudi tisti, ki ste prejšnji teden že imeli otroke v dežurnem oddelku. Zraven nam tudi navedite, ob katerih urah bo otrok prisoten v vrtcu (čas prihoda in čas odhoda).

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite, ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko spletne strani Vrtca Lavra in FB strani Vrtca Lavra.

Mitja Perš, direktor Miklavževega zavoda Murska Sobota