Srečanje nekdanjih gojencev Vrtca Lavra 2024

20. 06. 2024

Dragi nekdanji gojenci Vrtca Lavra!

Kolo let se je ob zaključku vašega vrtčevskega življenja zavrtelo. In letos, ko je bila z vaše strani izražena želja po srečanju in obujanju spominov, se je kolo začasno ustavilo: vsakemu na številki, ki kaže, koliko časa je minilo od takrat, ko je zapustil Vrtec Lavra. Nekateri ste v tem času končali šolanje, se zaposlili, si ustvarili družine, se preselili, drugi pa še živite v bližini svojega vrtca, kjer obiskujete šolo … Kakšni ste se tudi vrnili v vrtec, in sicer s svojimi otroki!

Da bi obudili in utrdili prijateljske vezi, bomo pripravili srečanje nekdanjih gojencev Vrtca Lavra. Srečanje bo potekalo v petek, 6. septembra 2024, s pričetkom zbiranja ob 15.30 v cerkvi sv. Nikolaja v Murski Soboti. Ob 16.00 bo sveta maša, sledil pa bo kulturni program v večnamenskem prostoru vrtca, ogled vrtca ter pogostitev in druženje.

Na srečanje se do konca julija prijavite tako, da na naslov direktor[at]vrtec-lavra.si ali telefonsko številko 02 530 04 01 sporočite vaše ime in priimek (tudi dekliškega), letnico rojstva, kontakt (e-mail naslov in/ali telefonsko številko), kdaj ste obiskovali vrtec, kateri skupini ste pripadali in kdo so bile vaše vzgojiteljice. Sporočite tudi, kako bi lahko pripomogli k lepšemu srečanju s prijatelji iz vrtca (igranje glasbila, ples, petje pesmi ipd.).

Dragi nekdanji gojenci Vrtca Lavra!

Veselimo se srečanja z vami, obenem pa v tem počitniškem času kličemo nad vas Božji blagoslov in Marijino varstvo!

Kolektiv Vrtca Lavra